onsdag den 14. oktober 2009

Søgefelt


Wow! Se lige hvad jeg har tilføjet til siden! Et søgefelt ... har man set magen. Det ligger i højre spalte aller nederst. Så bliver det nemlig rigtig nemt for mig og for jer at finde gamle indlæg osv. Det er jo rigtig smart og fint, men jeg kan bare ikke få det til at virke - Arrrghh! Hvad gør jeg galt. Some help please :-)

4 kommentarer:

 1. Hmm, jeg har desværre ingen anelse om hvordan du får den til at virke. Men jeg har altid brugt den søgefelt som er indbygget i blogger, i øverste ventre hjørne.

  SvarSlet
 2. Det var smart! Men det kan jeg så heller ikke rigtig få til at fungere ... Måske er jeg bare ikke særlig teknisk i dag :-)

  /Amalie♡

  SvarSlet
 3. Det er da træls, du ikke kan få den til at virke. Har du kopieret linket direkte fra blogger, for det burde da virke så? Hvad går der galt, når du søger?
  Jeg har også en søgefunktion på min blog - det er meget praktisk, hvis jeg skal søge efter noget (naturligvis) på min blog.

  SvarSlet
 4. Hej Beam

  Ja, jeg kan se at det fungerer på din side ... Og det er jo super smart.

  Det der går galt er bare, at den ikke finder alle indlæg frem. Hvis jeg eks. søger på 'Bazaar' finder den kun et indlæg frem, selvom jeg ved at jeg har skrevet flere hvor jeg omtaler 'Bruuns Bazaar'.

  Hm, måske jeg skal prøve at fjerne den og så lægge den på igen.

  /Amalie♡

  SvarSlet