tirsdag den 23. februar 2010


Hjælp til at finde denne ørering!


Jeg har klippe-klistret en tegning sammen der viser hvad jeg cirka leder efter. Er der nogen af jer der har set noget lignende? 

Jeg forestiller mig, at der evt. er nogle Swarovski-sten i, eller at den er lavet i noget råt metal. Jeg tænkte at jeg måtte kunne finde noget lignende på Etsy ... Men heldet har altså ikke været med mig. Måske søger jeg forkert?!

9 kommentarer:

 1. jeg har også længe ledt efter sådan en ørering, og jeg fandt da også en på en hjemmeside. Dog fik jeg at vide at de havde en lagerfejl så de havde ikke flere tilbage - desværre.

  Men ja, hvis der er andre der har haft heldet med sig ville det være SKØNT :)

  SvarSlet
 2. Ihhh øv. Kan du huske navnet på hjemmesiden? Eller måske mærket på øreingen?

  /Amalie♡

  SvarSlet
 3. Jeg har lige set den i det nye Elle, er jeg ret sikker på... som jeg har lånt ud allerede, så jeg kan ikke fortælle jer, hvor den var fra, men der kan i finde den.

  SvarSlet
 4. Er ikke heeelt sikker på jeg ved hvilke du tænker på, men prøv på ebay og søg på trail :) de kaldes sikkert også noget andet, men der er lidt i samme grad.

  SvarSlet
 5. Tak for hjælpen piger. Jeg er ikke ramlet ind i den helt rigtige ørering endnu, men jeres ideer har været helt fantastiske. Og husk mig endelig hvis I støder på noget lignende en dag!

  Jeg har sporet mig frem til at Sophie Bille Brahe har lavet en ørering som ligner MEGET det jeg leder efter (http://www.anywho.dk/wp-content/uploads/2009/09/billebrahe1.jpg) ... Jeg ville bare gerne have en der var lidt mindre og måske knapt så BLING. Måske jeg skulle gå til en guldsmed og bede om at få designet en selv. Det lyder bare lidt dyrt?!

  //Amalie♡

  SvarSlet
 6. Min veninde har købt de fedeste øreringe i Amsterdam, som minder rigtig meget om dem du viser. Dog er det små stjerner der hænger sammen, men det syns jeg personligt, bare gør dem endnu federe ;)
  De er fra Rika, og jeg har forgæves søgt efter dem her i dk og på nettet, men uden held. Men kommer du fordi Amsterdam en dag, så kan de købes der :)
  Vh Lærke.

  SvarSlet
 7. Hej Lærke

  Øv ... Jeg kan slet, slet ikke opspore dem fra Rika. Maybe somday! Nu har jeg set at Line&Jo også har lavet en ørering af samme type til 3.800,-, så jeg tror lige jeg hænger på og ser mig efter et billigere alternativ :-)

  /Amalie♡

  SvarSlet
 8. Du må meget gerne lave et indlæg hvis du finder nogle der er under 1000kr ;) Har også ledt efter noget lignende nemlig

  SvarSlet
 9. Hej Jeanne

  Det skal jeg nok gøre ... Indtil videre har jeg ikke haft det store held med mig. Men man kan få noget der lugter lidt derhen af, hvis man på ebay søger på 'trail' som Tuggie skriver lidt længere oppe i kommentarene :-)

  /Amalie♡

  SvarSlet