lørdag den 30. januar 2010


Sonia Rykiel for H&M (kollektionen)

(Klik på billederne for at se dem større)

Her er nogle produktbilleder af Rykiel strik-kollektionen for H&M. Hmmm ... Faktisk er jeg lidt skuffet. Det eneste som jeg virkelig synes er fedt er det gul/hvid-stribede der ligner undertøj/badetøj. Men hvis det er strik er det jo nok ikke badetøj?!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er virkelig fint - især den stribede strik med sløjfe på skulderen, tørklædet og strikken med simili-sten.

  Hvis det er ligeså fint i virkeligheden, er det efter min mening den bedste kollektion siden Viktor & Rolf :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes den stærke pink blazer ser flot ud.

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Det er vist også bare mig der er farve-forskrækket i min garderobe, hæhæh. Hvis kollektionen havde været i grå og sorte nuancer havde jeg været virkelig på! :-) Men det ville jo ikke være så Rykiel agtigt.

  Tilgengæld kunne jeg nok godt snuppe noget af børnekollektionen til min datter ... Jeg udlever alle mine vildeste farve-fantasier igennem hende :-)

  /Amalie♡

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig nu også til at se, hvad der er af gode sager. Eller nærmere hvilken kvalitet det er. Er i hvert fald sikker på at noget af det ender i mit (overfyldte) klædeskab. Hm....

  SvarSlet
 5. Undertøjet er jeg med på, og den gul/hvidestribede trøjer er skæg. Interesserer du dig for cardigans med et humoristisk tvist, tjek mit indlæg ud nederst. Jeg ELSKER at købe fede cardigans på min årlige besøg i London. Tak for en fed blog! Kh. RIkke

  SvarSlet